Sätt ugnen på 200°.Vispa ihop
3 dl mandelmjöl
3/4 dl råsocker alt 3 msk agavesirap
(2 äggvitor)
(Om du använder agavesirap behövs inte äggvitor!) Klicka ut smeten till små runda plattor på en plåt med bakplåtspapper. Grädda, ca 10 min. Låt svalna.Vispa ihop
Mintchokladkräm:
2 äggulor
1 1/2 dl råsocker alt 1/2 dl agavesirap
1 dl kokosolja
2 msk kakao
2–3 droppar pepparmyntsolja
till en jämn smet. Låt stå kallt ett par timmar. Klicka, med hjälp av två teskedar, ut choklad-
krämen på bottnarna och forma till små toppar. Smält
100 g mörk choklad
1/2 msk smör
Doppa chokladbiskvierna snabbt i chokladen och låt rinna av på bakplåtspapper. Låt stelna i kylen.
Så gott ihop med t ex kärleksmumssnittarna |
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar