Krysantemum plockad på Gretero-lotten, dammborste från Borstakongen och en pumpa pryder nu mitt kök |
Svartsoppa och gåsleverpaté med cumberlandsås till förrätt |
I år blev det dock gåsamiddag med tillbehör i tisdags. Visst är faten med grön brysselkål och cersise äppelmos av IngridMari-äpplen vacker? Inget är dock egenodlat (i år).
Förra helgen firade vi Allhelgona med en massa pumpa i mat och bakverk. Ovan syns pumpabröd bakom fatet med ostkaka på pumpa med grädde och björnbär.
Fars dag firade vi dock redan torsdagen innan när vi var i Malmö och gick förbi Mando Stekhouse, som lockade med en miljon serverade plankor och svenskt kött.
Det var så oerhört länge sedan vi åt en riktigt god köttplanka med öl ute, så det vill jag verkligen rekommendera! Titta bara vilken härlig plankstek de serverar:
Jag nämner inge namn, men det finns de som hellre går på Jensens Bøfhus, men när vi blivit totalignorerade av deras personal i över en kvart fick jag slutligen min vilja igenom så vi gick till Mando Stekhouse istället.
Det var vi alla nöjda med och sken som mitt Halloween-spöke ovan!
Nu ska det väl snart bli tårta till honom, bara jag gått dit så.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar