Stekt gås med äppelmos, potatis, brysselkål, katrin- plommon, krasse, sås och varma äppelbitar |
Svartsoppa med gåsleverpaté, plommon och Tio Pepe sherry |
Måltiden inleddes givetvis med Svartsoppa med krås och Sherry och som alternativ fanns även min favoriträtt:
Hummersoppa med cognac- grädde, som jag givetvis måste smaka en slev av |
Till gåsen drack vi Maximo Merlot |
Menyn innhöll förslag på drycker till Gåsamiddagen som passade maten ypperligt |
Till dessert bjöds Skånsk Äpplekaka med vaniljsås, kaffe och Beaumes-de Venise, som passade helt underbart bra till.
vacker tapet |
och så kunde jag äntligen ta en bild av Järnek, fast den blev lite mörk i månljuset:
En fulländad dag är till ända; God natt!All rosa text är länkar vidare till det som nämns i texten!
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar