tisdag 3 april 2012

*Suckar* av olika slag

Så här vackra var mina balkonglådor i lördags...
Gårdagen blev en dag för suckar, såväl av tragedier som av njutning. Detta var vad som mötte mig när jag tittade ut på balkongen och tanken "det var den våren det" slog mig:
Som tur är brukar både penséer och narcisser klara minusgrader, så jag hoppas att de kommer att räta på stjälkarna o stråla mot mig endera dagen!

Värre är det nog med allra käraste syster, som det nog tar ett tag för att kunna räta på ryggen. Hon fick besked att jobbet hon for till Skåne för intervju, eftersom rekryteringsfirman tyckte att "det är som gjort för henne", då det var exakt vad hon jobbat med under tio år, gått till den andra sökanden. Jag tycker att det känns så bedrövligt när det före helgen lät som om jobbet var hennes och det bara var form-saker som skulle kollas upp först. Jag önskar att hon snart kommer att få ett jobb som hon kommer att trivas med!
bild från www.parelleostersund.se 
Jag utnyttjade på eftermiddagen en julklapp jag fått och som alltså räckte nästan "ända till påska"! Snälla Eva och Hans (högst upp) gav mig och Maja en askunge-behandling var och igår fick jag njuta av den under Julias (nere till vänster) kunniga händer. Fantastiskt!

Alla målningar är nu klara, grafiken ska märkas och ev. sättas passepartouer på idag och redan torsdag morgon ska jag träffa pressen.

All rosa text är länkar vidare till det som nämns i texten!

Inga kommentarer: