måndag 4 juni 2012

Söndagstur

Jag fick i mig både utspädd äppelmust och 1/4 vitt bröd (utan fibrer) med smör, då jag fått behålla riset i morse. Det piggnade jag till så pass av att vi gav oss iväg på en liten tur på eftermiddagen.
Först på programmet stod förstås Mandelmanns Trädgårdar titta bara ett så fantastiskt gullregn som välkomnade in i handelsträdgården.
Mari berättade på Jamtli att ullen hon lägger ut i landen som marktäckare inte bara förhindrar ogräs och håller fukten, utan dessutom funkar utmärkt mot mördarsniglar!
Det var verkligen kul att vara dit igen, även om jag inte fick tillfälle att tacka för senast och berätta att jag fler morgnar vaknat med deras melodi "Snart så Blommar Violer" i huvudet. Det får bli en annan gång när jag också mår bättre!
Vi åkte så vidare till Kiviks Musteri, men jag tordes dock inte smaka deras fantastiska äppelkaka pga matförgiftningen. Lika lite som jag ens tordes kolla om Mandelmanns hade glass. Trodde inte jag kunnat stå emot i så fall...
 Där "köpte vi" upp oss på must och bl a Tomatjuice.
Den här vackra gamla kafferosten står på Buhres rökeri, dit resan gick sedan. Fisk är ju väldigt skonsam mat, som tur är, så det kan jag njuta av!  
Jag har för övrigt anmält O'Learys på Arlanda för orsakande till matförgiftning för jag vill verkligen inte att fler ska behöva drabbas av samma som jag gjort! Jag läste f ö att fler drabbats av matförgiftning på Arlanda i lördags...

Inga kommentarer: