Manne Mosten på bild från Kuliturs hemsida |
En skyhög målsättning som, åtminstone enligt vad jag upplevde på Kulitur-middagen i alla fall verkar vara på god väg att uppfyllas.
Riktigt god jämtländsk mat och föredrag av Manne om Jämtlands gastronomiska historia och bl a den gamla receptsamlingen ovan, från en av de första värdshusen i staden från 1800-talet.
Önskar att jag i framtiden också får uppleva Taste workshop eller Kulitursafari för att lära mer om det svenska och jämtländska köket. Kanske även följa med på ett studiebesök till någon av de mest spännande mathantverksföretagen med lunch på någon jämtländsk, mysig gårdsrestaurang. Varför inte satsa stort på The Grand Tour – Gastronautresan, för nyfikna gastronauter? Men då måste jag nog bli bjuden alternativt bli så där riktigt rik på annat än erfarenheter som jag ju hoppas bli!
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar