lördag 1 januari 2011

fin början på 2011

Så här spänstig känner jag mig idag och i år! Nja, inte riktigt, men snöskottning sätter igång syretillförseln till kropp och hjärna så att hjärnvärken faktiskt blivit bättre och jag fått i alla fall någon possitiv träningseffekt. Långprommenaden har också gjort sitt till efter att ha tillbringat nästan alla mellandagar så här
har i alla år undrat hur stereosovandet tar sig ut o nu vet jag!
pga hjärnvärk. Det brukar bara vara att sova som gäller, men denna gång har jag gjort det, utan att värken avtagit. Jag tror personligen att det som är annorlunda nu är att jag inte tränat efter parasiternas officiella inträde i Östersunds kommunala vatten. I vanliga fall blir jag så rastlös av att inte träna, men det har jag inte blivit nu. (Troligen för att jag bloggar istället.) Med ny vattenrening installerad ska jag dock till gymmet redan på måndag och hoppas att det gör susen, som det brukar!
Nyårsaftonen är även mina föräldrars
bröllopsdag, så förrättens hummer var
bara början på en fantastisk middag.
Min syster Maja är fantastisk i köket så hon hade gjort fanastisk fyrarätters nyårs-/bröllopsmiddag med halstrade pilgrimsmusslor, gratinerad hummer, Älgfilé med Sherry- och Bearnais-såser och slutligen frusen herrgårdstårta till efterrätt. Vi drack genomgående Champagne, så vid tolvslaget blev det bara cider. Först, men så hittade far ännu en flaska champagne istället!
detta vackra gamla kort lånar jag från
http://violasromantiskahem.blogspot.com/
  Skål för ett fantastsikt 2011! All rosa text, utom denna, är länkar vidare till det som nämns i texten!

2 kommentarer:

Maya sa...

Hoppas vi får ett bra år, dax att lämna det gamla bakom mig men jag blir lite vemodig den här tiden på året eftersom min olycka inträffade i januari.. Den tog av mig så mycket, det är så mycket jag önskar att jag kunde minnas, vill minnas allt från barnen var små men jag har vunnit en del oxå, har lärt mig att uppskatta det jag klarar av.God fortsättning

Lyckans Smed sa...

Tack detsamma, Maya! Önskar dig ett fantastiskt 2011!!
Juletid är min "kritiska tid" eftersom olyckan skedde 21/12 mitt i julförberedelserna.
Har du provat hypnos för att återfå minnena? För min egen del har jag fått åter de flesta minnen och jag tror att det jag inte minns är sådant som t ex skulle göra mig rädd för att åka bil, så har därför inte försökt minnas mer än jag redan gör.
Jag var dock väldigt intresserad av vad som gjorde att jag kämpade så för livet och genom en vägledd djupmeditation fick jag de svar jag sökte. Den gjorde jag dock i Umeå, men det bör finnas kunniga inom det området även här.
Kram
/*