söndag 20 januari 2013

En rak kroppsform klär snyggast i

Raka kroppsformerna är det nu dags att skriva om dur de bör kläs för att bli så snygga som bara är möjligt. Sedan har vi gått igenom alla kroppsformer, de kurviga i tisdags och de runda igår. När det gäller att äta och träna så bör du med rak kroppsform också läsa det här.
"Pelaren bör ta en titt på sina gamla skolfoton (om du behållit dem). Det blir lätt att hitta dig, eftersom du är tjejen som är längre än de andra, eller hur? Du har alltid haft svårt att hitta kläder som passar, så att ärmar och ben är långa nog har du ofta tvingats kompromissa. Du kan tack vare din längd bära upp kläder väl, det handlar bara om att veta vart du ska handla och vilken stil du bör satsa på. Din svåra tid är under klimakteriet. När din mage slutar svara på dieter och träning blir dina långa lemmar svåra att anpassa sig till. Kroppsförändringen kan helt förändra din attityd till kläder. Du vet plötsligt inte vilka färger som passar dig och glömmer att din kroppsbyggnad fortfarande är fantastisk.
Hörnstenar i din garderob bör vara "ihopsamlingar" och veck på blusar och klänningar bryter av din "oändliga" längd. Välj skor som är balanserade och stödjande. En feminin chiffong-klänning gör din form kvinnligare.
Struten var med stor sannolikhet en pojkflicka som klättrade i träd och delade kläder med sina bröder. Senare när kurvorna, tillsammans med tuttarna misslyckades med att spira gjorde din trekantiga form nog att du kände dig mindre sexig än dina kurviga kompisar som kunde experimentera med push-upbehåar och att vicka på rumpan. Att klä sig fräckt kändes helt omöjligt utan D-kupe-tuttar eller midja. Nu håller du dig nog till jeans, T-shirts och västar, vilket är en sportig stil som passa din atletiska framtoning. Kjolar och klänningar verkar mest bara hänga på dig. Tag dig samman kära strut, för din atletiska kroppsform är perfekt på modevisningar. Designers räknar helt korrekt med att på dig kommer deras kläder verkligen till sin fördel. Du är helt enkelt en mänsklig skyltdocka.
Nyckelformer för Struten är draperade klänningar, som skapar kurvor på de rätta ställena, medan tajta jeans leker med din ormlika höftform. Välj smala klackar för att framhäva dina slanka vader och vackra vrister.
Tegelstenen. Oj-oj! Du kanske undrar varför vi inte kom på nåt bättre namn, men det sammanfattar verkligen utmaningarna med din kroppsform. Din belägenhet är att bakifrån har du en manlig form. En pojkaktigt platt rumpa, ingen midja utan ben rakt upp och ned och breda axlar som skulle vara praktiska för en olympisk simmare. Antagligen speglar även dina kläder dina maskulina linjer med. Utan tvekan känner du det som en omöjlighet att se kvinnlig ut och det är svårt, men det du bör satsa på är glamour. Titta på Kim Cattrall eller Jennifer Hudson, riktiga tegelstens-babes! De är förföriska, karismatiska och fulla av säkerhet i vetskapen om att de har fört sina geometriska linjer bortom sensualism. Mer än någon annan kroppsform kommer din förvandling att vara genomgripande.
Hörnstenar för dig är ett glittrande band på toppen något som förstärker den kvinnliga rundningen av din nacke. Assymetriska veck på kjolen kommer att lyfta och smeka din rumpa. Tegelsenar behöver kurvor så bär skor med rundade tår."

Nu har du kunnat läsa både hur du ska äta, träna och även klä dig för att bäst framhäva och få ut mesta möjliga av just din kroppsform, bra va?! Personligen ser jag det som en oerhört god hjälp, även om jag emellanåt helt struntar i det. Det viktigaste är ju ändå att man mår bra!

Inga kommentarer: