tisdag 26 juli 2011

Snurr på Terra Mia [Min Jord]!

Mitt absolut hetaste tips är idag Terra Mias italienska mat i Stadsgården (på norra sidan av Strandgatan) på Krogstråket. Deras Parmapizza är gudomligt god och naturligtvis erbjuder de många andra italienska specialiteter.
Du som har pengar att investera prata genast med de som
jobbar i Terra Mia,  i Stadsgården  på Krogstråket!
En italiensk restaurang är verkligen vad som saknas i min lilla stad och nu verkar det vara på gång. Problemet är bara att familjerna bakom Terra Mia behöver kapital för att kunna dra igång, så finns några villiga sponsorer bör de absolut  provsmaka och höra av sig till de som jobbar i Terra Mia! Restaurangen kommer garanterat att bli en succé och har redan åtminstone två blivande stamkunder.
Terra Mias Parmapizza formligen smälter i munnen, för att
nu inte tala om Tiramisù. Dessutom bjuder de på espresso!
Maja bär NoaNoa-klänning samt mitella från Östersunds
sjukhus. Den senare till följd av "målerirelaterad fraktur"... 
Det är tre familjer i Ås och Östersund som ligger bakom Terra Mia, säger Serena Bonato till ÖP.
– Allt är en lång historia, men det är jobb och kärlek som fört oss samman hit till Jämtland. Vi kommer från Parma, Venedig och Verona i norra Italien, samt från Sicilien, säger Serena.
Lunchrusch på Krogstråket i måndags
Till vardags jobbar medlemmarna i den italienska kolonin med helt andra jobb, som konsult, affärsrådgivare, sjuksköterska och läkare.
– Men Davide som är vår kock har tidigare jobbat i London och senaste i Åre. Det här är ett första test, men vi drömmer om att starta en italiensk restaurang i Östersund, säger Serena Bonato till 
ÖP.
Jag är en som verkligen hoppas att den drömmen slår in!


All rosa text är länkar vidare till det som nämns i texten!

Inga kommentarer: