onsdag 21 november 2012

När morgondagen blir nästa år

Jag tvingas ofta att skjuta upp saker och ting av bristande ork, till följd av hjärntrötthet. Det blir ofta så att jag inte bara skjuter upp till morgondagen, utan det kan bli veckor, som blir till månader. Så här års kan det t o m dra ut så på tiden att det blir frågan om nästa år.
Jag har gruvat mig ett bra tag för ett möte, som jag verkligen önskar ska bli så bra som möjligt. För att slippa framtida problem har jag känt att jag behöver vara väl förberedd inför det. Det var planerat att ske före jul, så eftersom jag åker till Skåne om precis en månad idag har det känts lite stressigt. Härom dagen beslutade vi att det blir för kort om tid, så därför är det framskjutet till i januari. Fast det skulle vara väldigt skönt att ha det överstökat känner jag nu en stor lättnad över att få mer tid på mig för att förbereda. 

Jag vet att man egentligen inte ska skjuta upp saker och ting, men ibland är det faktiskt till det bättre, har jag tvingats lära mig att acceptera. Dessutom kan man välja att se det som att den som väntar på nåt gott väntar aldrig för länge. Det är ju inte så att jag fegar ur, eller så...

All rosa text är länkar vidare till det som nämns i texten!

Inga kommentarer: