torsdag 1 november 2012

Gubbmagnet med problem

Jag verkar inte ha berättat tidigare vilken gubbmagnet Greta är, men det är ett faktum att de flesta gubbar faller för lillgumman. Och en hel del tanter också faktiskt. Ofta kommer folk fram och frågar efter Greta så att hennes matte nästan blir lite sotis ibland. Mitt gubbharem består t ex av såna som även skulle kunnat vara med i Gretas fanclub.
Greta i veterinärfönstret
Imorse var det dags för ett nytt besök hos Distriktsveterinärerna, det fjärde på tre veckor, eftersom hennes analsäckar behövde dräneras igen. Jag som haft katt i 22 år och dessutom hjälpt till hos Jämtkatten i flera år hade aldrig tidigare hört om det problemet, men det ska vara vanligt, särskilt hos hundar. Greta har nu därför fått starkare antibiotika och mer smärtmedicin, så att hon äntligen ska bli av med infektionen och slipper  må dåligt.
Idag blev både veterinären och farmaceuten på apoteket som förtrollade av lilla Gret
stadens största gubbmagnet!
Fast de hoppas båda att de inte ska behöva träffa henne igen på ett tag. Veterinären, som egentligen inte är så förtjust i katter tycker nu att om alla vore som Greta så skulle det aldrig vara några problem. 
eftersom jag haft hjärnvärk och Greta också får värkmedicin
tillbringar vi mycket tid på sängen. Tur att den är skön!
När jag så berättade det för min musa fick jag svaret "sådan matte sådan katt"; så nog måste han ha hittat MalinMatilda-manualen alltid!

Inga kommentarer: