söndag 4 november 2012

K75-Förberedelser

För tillfället håller alla verk som ska vara med på bedömningen av vad som ska visas på Jubileums-utställningen K75 på för fullt i Exercishallen norr, som inryms i Färgfabriken Norrs tidigare lokaler.
Där ser mest av allt ut som en byggarbetsplats för tillfället, med lådor, verktyg, stegar och skylift. Dessutom rätt mörkt eftersom belysning av verken pågick.
Och så konst uppställd mot väggar, lutad eller hängd osv. Själva processen är den att alla 54 utställare fått lämna in fem verk, varav man är garanterad att få med åtminstone tre. Mina fem verk ser du här nedan:
Det som lämnats in när jag var dit vid 13 ser verkligen så spännande ut att det känns som om utställningen kan bli i samma klass som Färgfabriken Norrs utställningar. Det har iofs hela tiden också varit min målsättning.
Här ovan syns det hörn som ljussättaren och utställningsteknikern Miq Bohlin (sittande) tycker skulle passa bäst till min videoinstallation och jag håller med. Dessutom har han väldigt spännande idéer gällande hur den ska installeras, som passar väldigt bra ihop med den något trashiga estetik jag är ute efter för att väga upp förväntans- och längtanstemat i övrigt.
Om ni kommer dit 1o/11 - 2/12 så får ni se live; välkomna!

All rosa text är länkar vidare till det som nämns i texten!

Inga kommentarer: