söndag 16 september 2012

Förväntan

Jag har funderat en massa på vad mer än grafik jag ska visa på jubileumsutställningen K75, som kommer att visas i tidigare Färgfabriken Norrs lokaler den 10 november - 2 december. Det är Östersunds kollektiva grafikverkstad (där jag är medlem, 30 år), Ateljéföreningen på Härke KC (20 år) och Drejeriet Keramik (25 år) som tillsammans fyller 75 år och firar det med en utställning med alla medlemmars verk.
Förväntan på bild lånad från webben
Det slog mig så att jag, som för tillfället har jag så mycket att se fram emot att jag nästan är rädd för att nån ska väcka mig ur en dröm snart, absolut bör visa just Förväntan. Det kommer jag att göra i en video, som jag filmat och kommer att sitta och redigera den här veckan. Det känns som om det kan bli nästan hur bra som helst så det hoppas jag verkligen på.

Jag förväntar mig att kunna fästa några minuter av min egen  förväntan inför framtiden just på video för att  förknippa den med än mer förväntan till K75Förhoppningen är också att min förväntan infrias och förmodligen blir förförande  förälskelse  för konstpubliken (och inte bara förbannat  förnedrande för mig!)..

Ni ska få se hur det utvecklas, lovar jag!
All rosa text är länkar vidare till det som nämns i texten! 

Inga kommentarer: