onsdag 29 februari 2012

Konstavsked

Eftersom min gallerist, Astrid Fornander, snart flyttar till Varberg ville vi som varit hennes konstnärer fira av henne ordentligt!
Odd och Ewa och hade därför ordnat en fantastisk fest för oss alla i måndags kväll. Vi var fler än Astrid som rördes till tårar av alla tal.
 Buffén var fantastisk och kom från Grändens Delikatess, som jag handlat mycket hos, men aldrig tidigare smakat deras catering. Den vill jag verkligen rekommendera!
 Många av konstnärerna som var på festen har jag inte träffat på många år, så det var en helt fantastisk "branschfest" samtidigt som vi firade av Astrid.
 Det var oerhört trevligt att också äta mitt i Irene Trotzigs utställning, som jag aldrig hann på vernissagen av i lördags, men som jag absolut kommer att återvända till!
Astrid, här med maken Torsten, som också ofta funnits med på  galleriet,  har överlåtit Galleri S till Rolf Anderzon och Bodil Halvarson, som ska driva det vidare i hennes anda, vilket vi alla konstnärer nog tycker är väldigt bra. Som Odd sa i sitt tal har Astrid alltid tagit väldigt väl hand om sina konstnärer. Lycka till i Varberg nu, Astrid och Torsten!

All rosa text är länkar vidare till det som nämns i texten! 

Inga kommentarer: