torsdag 3 november 2011

Saliga Sickan

Sickan Carlsson, som jag skrev om i januari, har nu lämnat oss. Hon somnade in igår, 2011-11-02, , på äldreboendet Borgarhemmet på Högalidsgatan i Stockholm – Hon gick bort stilla och lugnt mitt på dagen i dag med sina närmaste omkring sig, lika söt som alltid, säger Birgitta Gunneflo  till DN.
 Saknad kommer hon sannerligen att bli denna glittrande glada filmstjärna, som precis som indiska sådana både skådespelar, dansar och sjunger (många indiska filmstjärnor mimar dock bara..)!   Läs gärna DN-reportaget om henne här. Hör olika radioreportage om och med henne här! Du kan se SVTs komedienner här, men tyvärr finns ännu inte hennes paradnummer Jag är så Glittrande Glad att se, annat än i nämnda SVT-program. Lite leende konstaterar jag att hon somnade in på ett datum som kan läsas både framifrån och bakifrån, alltså en palindrom. Se också gärna Gomorron Sveriges hyllning till henne här!  Vila i Frid, allra käraste Sickan!  All rosa text är länkar vidare till det som nämns i texten!
eget montage 
Saknad kommer hon sannerligen att bli denna glittrande glada filmstjärna, som precis som indiska sådana både skådespelar, dansar och sjunger (många indiska filmstjärnor mimar dock bara..)!  

Läs gärna DN-reportaget om henne här. Hör olika radioreportage om och med henne här! Du kan se SVTs komedienner här, men tyvärr finns ännu inte hennes paradnummer Jag är så Glittrande Glad att se, annat än i nämnda SVT-program. Lite leende konstaterar jag att hon somnade in på ett datum som kan läsas både framifrån och bakifrån, alltså en palindrom. Se också gärna Gomorron Sveriges hyllning till henne här!  

Vila i Frid, allra käraste Sickan!  

Inga kommentarer: