torsdag 30 augusti 2012

Överspelad "Pittbull"

Jag har haft en verbal konflikt med en bekant på senaste tiden eftersom jag inte gillar hennes humor, som främst går ut på att få folk att känna sig dumma.
symbolen för amerikanska fotbollslaget
Georgia Bulldogs är väl bekant för mig
sedan jag pluggade i Savannah, Georgia
När jag lyckats få henne svarslös med mina argument att sådan elakhet bara tyder på att hon är missnöjd med sig själv fick jag veta att hon sms:at en gemensam vän. Hon meddelade att "hans Pittbull" skulle hålla sig borta från henne... Uppenbarligen tordes hon inte ta upp det direkt med mig. Väldigt larvigt måste jag säga, men kom genast fram till att allt det där nu är helt överspelat för min del. Hon behöver inte ens försöka sparka undan den här Pittbullen för då kommer hon att få benet avhugget. En rasande tiger är svårare att hantera än en liten hund.
rasande tiger på bild lånad från webben
Jag tänkte också på de amerikanska fotbollsmatcher jag såg med Georgia Bulldogs för en massa år sedan. Dessutom också på när jag såg Goran Bregovic & The No Smoking Orchestra i Riga 2005.
Dem kan du se i klippet ovan i Pittbull från Bregovics film Svart Katt, Vitt Katt. Jag har sällan haft så tråkigt som mina två månader som AiR i Riga, de kändes som tre eftersom det inte gick att få kontakt med folk.
Skönt att inte behöva ha kontakt med människor man inte tycker om; om det ena inte vill bli svarslös och den andra alltid vill ha sista ordet är det liksom ingen idé!

Inga kommentarer: