tisdag 17 januari 2012

Gör fynd

Mellandags-rea är egentligen väldigt bra. Särskilt när man har ont om pengar. Jag brukar faktiskt göra så att jag köper de flesta jul-saker jag behöver på Mellandags-rean så har jag nya fina grejer när det är dags att pynta nästa år. Det kommer ju alltid en ny jul, kan man vara säker på.
På samma sätt väntar jag, om det går, att köpa större saker till just Mellandagsrean eller när man får extrarabatt på kundkort t ex. Den här fina burken hittade jag till halva rea-priset på Indiska; perfekt eftersom min rätta téburk hamnade i golvet och sprack härom veckan!

Ett annat fynd-tips är att många gammaldags grejer, som finns i inredningsbutiker också finns till ett mycket mycket bättre pris hos t ex Panduro.

Ytterligare ett tips, när vi nu talar om nya grejor, för naturligtvis är det ofta ännu billigare att handla secondhand, är att se sig om efter fabriksförsäljningar. Det är dessvärre inte så många sådana i södra Norrlands inland och fjälltrakter, men de som finns får besök så snart jag behöver något speciellt eller är ute efter en julklapp eller present.

För att göra fynd på reor handlar det om just det, att köpa det man behöver och gärna dyrare grejer som man kommer att använda, när de har nedsatt pris. En grymt billig tröja som aldrig används blir ju istället det dyraste plagg man äger, medan den dyrare klänningen som verkligen används blir ett fynd, fast den kostade en del.

Inga kommentarer: