Wretmans Épice Riche
1 del mald muskot
2 delar mald vitpeppar
1 del mald kryddpeppar
1 del mald kryddnejlika
Den franska varianten
2 delar muskot
1 del kanel (eller ingefära)
1 del kryddnejlika
4 delar vitpeppar
Används bl.a. till smaksättning av patéer och grytor.
2 delar muskot
1 del kanel (eller ingefära)
1 del kryddnejlika
4 delar vitpeppar
Används bl.a. till smaksättning av patéer och grytor.
Medan Tunisiska 4 kryddor innehåller vitpeppar, kanel, paprika och coeurs des roses [rosenhjärtan, vilket jag alls inte vet vad det är].
2 kommentarer:
Om den är från 1970talet vill dom nog gärna ha den till sin nya 1970-talsmiljö på Jamtli. Eva B S
SANT; frågan är bara vart den tog vägen... Om jag hittar igen den ska jag skänka den dit
Skicka en kommentar