Förväll
150 g grönkål
genom att koka upp den i vatten och sedan spola i kallt. Riv den och ta bort stammen i mitten
i mindre bitar och blanda
150 g grönkål
genom att koka upp den i vatten och sedan spola i kallt. Riv den och ta bort stammen i mitten
i mindre bitar och blanda
Förvälld grönkål som bara stammarna ska bort från för att kunna äta |
1 msk äppelcidervinäger
2 msk dijonsenap
i en liten skål. Halvera, kärna ur och skär
1 rött äpple
i tunna skivor. Lägg grönkål och äpple på ett fat. Häll över dressingen och strö över
1 rött äpple
i tunna skivor. Lägg grönkål och äpple på ett fat. Häll över dressingen och strö över
2 msk grovhackade, rostade valnötter (i teflonpanna utan fett)
Olivolja
Salt
Svartpeppar
Salt
Svartpeppar
Servera som tillbehör till exempelvis proscuitto
Själva dijon-vinegrätten var kanske ingen hit för min känsliga mage, men tänkte inte på det innan.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar