torsdag 8 mars 2012

Räddaren i nöden

Gaffatejp, eller silvertejp, som det också kallas är verkligen en räddare i nöden. Det är "universalprodukten framför alla andra, som kan användas till nästan allt." 
 "Går det inte att laga med silvertejp så är det verkligen trasigt" sägs det. Jag måste erkänna att jag faktiskt håller med.
Min snygga badkarsblandare är inte alls så funktionell som jag skulle velat, men som jag skrivit förrut så får man vad man betalar för och jag vill inte rekommendera bygghemma.se... Det började med att metallknopparna på vredena skruvades av och föll bort, men det är iofs bara att skruva tillbaka igen. Så gick det plötsligt inte att ändra från dusch till badkar helt, utan fast man har ställt vredet längst till vänster för att det bara ska komma ur kranen så rinner det ändå ur duschen. Senast lossnade den metallfärgade plasten som omsluter dusch-slangen, vilket verkligen inte är snyggt.
Med silvertejp runt ser det dock mycket bättre ut. Synd att jag inte kan tejpa fast metallknopparna på vredena...
Diskhandskarna jag använder som skydd i grafiken
gick också utmärkt att silvertejpa ihop! 

Gaffatejp är också vad som används på grafikverkstan när screenramarna gått sönder, men det inte finns resurser för att spänna om dem.

Det kan användas till att fästa kablar, isolera, laga trumskinn, fästa rekvisita, dämpa trummor och cymbaler, laga stativ och ytterligare minst hundra saker. En universalprodukt jag aldrig skulle klara mig utan vare sig privat eller yrkesmässigt.
tryck igår, som det ska bli
ytterligare en färg på...
Jo, lite långsamt går det framåt, men känner mig stressad av att bara ha en månad kvar till vernissage, det går ju inte alls så bra som det kunnat, tyvärr...

All rosa text är länkar vidare till det som nämns i texten!  

Inga kommentarer: