fredag 19 augusti 2011

Bli bortskämd

När man vill bli riktig bortskämd är mitt hetaste tips att bege sig till Parelle i nedre södra hörnet av Östersunds Stortorg. Där är utbudet av skönhetsprodukter, -behandlingar och högtidskläder i det närmaste outsinligt, jag lovar!
Hudterapeuten Eva Lassarp tar väl hand om kunderna i den butik
hennes mor, Agnes Olsson,startade, tillsammans med maken Hans
och de anställda. När man går därifrån är det alltid med ett leende.
Agnes Olsson Parfymeri & Salonger var en institution inom skönhetsvård i Östersund under flera decennier.  När Agnes gick i pension tog dottern Eva Lassarp och hennes make Hans, som är designer och skräddare, över. I och med det breddades också verksamheten till att även gälla uthyrning inkl. skräddade ändringar av högtidskläderAgnes Olsson Parfymeri bytte namn till Parelle för bara något år sedan.
fasaden skvallrar bara lite om den
lyxiga sminkbox som finns här inne
Med kunnig personal och det stora utbudet är det ingen överraskning att man gärna återkommer till Parelle Cosmetics på Storgatan 24 så fort man behöver kräm för både ansikte, kropp och själ.
de välfyllda hyllorna bakom disken är
nog inte ens en tredjedel av utbudet.
Eftersom Hans Lassarp är skräddare och designer kan man hyra högtidskläder som inte bara är vackra utan dessutom ändras till perfektion för att sitta "som handsken" på vem som än vill hyra. Hans härbärgerar på övervåningen tillsammans med behandlingsrummen.
Hans Lassarp håller upp en bröllopsklänning

Parelle Cosmetics gör traditionella skönhetsbehandlingar, likväl som med AHA från MD formulations, Idebenone från Priory. De gör också Botox-behandlingar och är dessutom störst i Norrland på Restylane, fast Östersund är en relativt liten stad!
lite mer "godsaker" för skönhet och välmående.
Mitt skönaste tips är därför Parelle Cosmetics du kommer inte att ångra ett besök där!


All rosa text är länkar vidare till det som nämns i texten!

Inga kommentarer: