fredag 23 mars 2018

PR av Ateljé Vipan pågår

Marknadsför Konstrundan på Österlen ordentligt med att lägga ut program, fliers och hänga affischer i min minimala stad.
Mina fliers (på programmen) hälsar välkommen till mig på
Ateljé Vipan ÖSKGs ateljé 75 på Linnégatan 5 i Simrishamn
(vid Jonebergsparken   med ankdammen) under Konstrundan
30/3 - 8/4 öppet lör, sön och helgdagar kl 10–18, vardagar kl 13–17

På gymmet annonserar även sköna Maj Ström som håller öppet Galleri Tillfället, dit hon även i år inbjudit Rosis keramik och så ställer hon själv ut med Echi Aaberg och Kerstin Torssell på Allé på Österlen även efter Konstrundan, så då ska jag ta mig dit!

biblioteket passade jag på att lägga programmen, fliers och affischera när jag var där på UNESCOs Världspoesidag, vilket f ö var ett mycket lyckat arr. 
Det är svårt att hitta plats särskilt så här i påsktid! När jag var ung och affischerade mycket för Musikforums konserter hade vi som gjorde det en överenskommelse att aldrig sätta över sådant som inte varit än och det håller jag fast vid för att alla skla få chansen att synas. Tyvärr verkar dock en mer anarkistisk affischeringstaktik råda här. Vilket alla ju förlorar på, tråkigt nog!  
ICA var det så här trångt om saligheten. Har även satt upp och lagt ut fliers. som jag snart presenterar, även på bl a Kagan, Miljöhuset Flügger (där jag även köpt konstmaterial)Hotell Svea, och Stora Coop.

Inga kommentarer: