fredag 1 mars 2013

Om en vecka

Då ska jag äntligen hälsa på min musa och se hur han har det hos sig. Hittills har vi ju bara varit hemma hos mig, så jag är rätt nyfiken på hur det är hos honom. Det lilla jag sett och hört om låter som om det skulle passa mig som hand i handske faktiskt; flera eldstäder inkl några kakelugnar och pärlspont. Jo då, jag länkar till mitt drömboende flera gånger här! Dessutom finns där hönor, som jag skrivit om flera gånger, eftersom jag dels tycker det är så trevligt och dessutom äter så mycket ägg.
Det ska verkligen bli trevligt även om jag samtidigt känner mig fruktansvärt nervös. Tänk om det går helt åt skogen och om t ex hans barn avskyr mig. Jag har ju aldrig velat ha barn heller iofs och de är ju egentligen ungdomar snarare. Hjälp! Bäst att koncentrera sig på allt trevligt istället och ta ut glädjen i förskott.

Naturligtvis förbereder jag mig på hur jag bör göra om det blir problem, men om jag främst gruvar mig så får jag kanske ingen glädje av det, fast det kan bli helt fantastiskt.

2 kommentarer:

Maya sa...

Lycka till. Kramar

Lyckans Smed sa...

TACK; kan nog behövas!..