onsdag 4 april 2018

Reviderat måleri

Som jag antytt är jag en rastlös själ som har svårt för att inte ha något för händer. Det är en av orsakerna till att jag gärna sysselsätter mig med pågående verk, som interaktiva #HoraSamman, medan jag t ex håller ateljén öppen under Konstsrundan, istället för att bara sitta av tiden.
Khoikhoi är en oljemålning på duk om 50x70 cm
och priset för den är 4000:- 
Exempelvis tyckte jag plötsligt så synd om de små khoikhoi-(som även kallades bushman och hottentott förr)pojkarna som kurat i det sydafrikanska mörkret sedan jag målade dem 2003. Jag upptäckte att resten av mina verk är ljusa och färgrika, medan de nästan försvann. Passade därför på att shumra [dvs lägga på lite nästan torr färg] med varmt gult och  gav dem därför det ljus de behöver, när jag ändå inte hade något besök. 
Nästan Första Löftet om Vår är också en olja på duk
om 70 x 90 cm, som jag vill ha 4 000:- för
Oljan Nästan Första Löftet om Vår omarbetade jag före Konstsrundan, medan jag sett ut åtminstine två ytterligare målningar som jag kommer att revidera under den här veckan. Det är lugnare nu när många jobbar igen, men igår hade jag i a f 11 besökare , vara flera av dem stannade i över 1 h (3 i hala 2 h). 
Väldigt få besökare till #KonstrundanÖsterlen2018
 idag så har utan problem hunnit revidera min 
Krigsmateriel (ricin) som är 50x70 cm 
och jag begär 4000 kr för.

Välkommen att besöka mig vard 13-17 och lö-sö har vi alla i ÖSKG öppet kl 10-18!

Inga kommentarer: