(Samtidigt som han kokade pastan) lät han
En stor klick smör
smälta i en panna tills det tystnade. Han brynte så
1 vitlöksklyfta/portion eller enligt smak
Så smulade han ned
några nävar torkade kantareller
och lät dem suga upp smöret tills doften utvecklat sig.
en ordentlig skvätt grädde
Timjan efter smak
Låt
lagrad riven ost
smälta i krämen (och tillsätt ev
1 skvätt konjak)
Servera med den nykokta pastan med en
Stor smörklick i
Alt. ta upp krämen i en skål och tillsätt
En stor klick smör
i pannan och bryn så att katarellsmaken upptas. Lägg ned
1 skiva (surdegs)bröd
i pannan och låt brödet suga in smöret på båda sidor. Lägg upp brödet på fat och ös på av kantarellkrämen samt avsluta med en kvist
Färsk timjan
Så gott, snabbt och enkelt att jag måste dela med mig av det tipset.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar