måndag 2 maj 2016

Positivt "negativt" besked

Idag ringde jag min kontaktsköterska i Ystad för att kolla hur planerandet för min operation går (och för att säkerställa att jag inte hamnat mellan stolarna vilket skett någon gång i Jämtland).

Hon tittade i min journal och fann att läkarna i Malmö inte hunnit ta upp mitt ärende idag utan att det istället ska göras nästa måndag. Jag fick också besked om att proverna som togs på tumörerna är negativa, dvs positiva för min del då de är benigna [godartade]. Där fanns alltså inga tecken på cancer, tack och lov!


Jag misstänker att det just därför inte togs upp idag, så nu är det bara att (rastlöst) vänta på först fler prover i Malmö innan det blir dags för operationen.


Jag känner mig oerhört trött och har inte "bara" hjärnvärk utan också ont i magen så därför ska det blivit ofantligt skönt när operationen och allt är klart, vilket nu tycks ske först nästa vecka. Jag ska dock ringa och prata med dem i Malmö imorgon och påpeka de besvär jag har och hoppas därigenom kunna skynda på mitt ärende.


Idag har Greta och jag njutit av sol och värme nere på Gretero och det är sannerligen den vackraste tiden nu! Inte bara min PanTao-persika blommar fortfarande utan nu har även min Sakura slagit ut, liksom mina löjtnantshjärtan! De magiskt vackra kejsarkronorna överst är mammas och jag vill verkligen ha sådana själv också. 

 underbart att bara vara på kolonin idag; jag varken gödslade upp pallkragar, mitt blivande pär-land eller fixade något i stugan! Kunde dock inte låta bli att rensa lite maskrosor men ändå!

Inga kommentarer: