fredag 13 december 2013

Min Lilla Dolda Stad

Jag vill önska er en riktigt mysig och ljus Lucia med massor av goda smaker!
JIEs fina Luciatåg i keramik hemma hos Maja
Samtidigt vill jag berätta om boken Den dolda staden, som är en alternativ guidebok till Östersund, "där runt 100 röster delar med sig av sina speciella och vardagliga minnen från Östersund. --- Allt det där vanliga, ovanliga och fullkomligt livsavgörande som äger rum i en stad utan att lämna några fysiska spår" som "minnesredaktörerna Malin Palmqvist och Christina Svärdström" presenterar boken.
Den dolda staden, en alternativ guidebok till Östersund
sammanställd av 
Malin Palmqvist och Christina Svärdström
Jag bidrar med ungdomsminnen från Musikforum-tiden i den. Den dolda staden släpps idag kl 15 - 18 på Jazzköket och då kommer jag och några till att läsa våra minnen och Den dolda staden kommer att kunna köpas där till specialpris.

Förlag 404, som även givit ut Fredrik Alverlands Viddernas Landskap på den Vita Duken, drivs av driftiga Sara Swedenmark. Vi bodde grannar i Brunflo i flera år, men nu bor hon i Kaxås, där hon också driver butiken Kaxa, med inriktning på gammeldags kläder och prylar och hennes klädintresse innebar t ex att hon i juli ställde ut crimplenekläder på Svea Park i Kaxås med klänningar och lite sybehör.
så här fantastisk såg Jazzkökets Aperitivo-bräda ut
i november med nästan enbart Jämtländska delikatesser
Detta sker under Jazzkökets Aperitivo, som de brukar ha på fredagarna. De anammar den italienska före festen istället för vanlig After Work. Baren är öppen och från köket serveras Aperitivo-bräda med lokal mat.
Trångt och trevligt i Jazzkökets bar
Mycket trevligt, så varmt välkommen!
Imorgon kl 12 börjar också en guidad tur, som utgår från Den dolda staden. Dit krävdes föranmälan, men det ska bli fler om jag förstod saken rätt.
Du kan höra mer om Den dolda staden här!

2 kommentarer:

kurt sa...

Åh, vilken rolig julklappsbok!

Lyckans Smed sa...

Visst är det?!
/*