fredag 21 december 2012

Vintersolstånd och ev domedag?

dramatisk bild av Maya-indianer lånad från kimseliusbooks.blogspot.se
Nej, idag är det inte bara årets mörkaste dag, med Vintersolståndet, utan dessutom den dag Maya-indianernas kalender hade som sin sista dag och en dag av möjligheter. Jag är övertygad om att det inte ligger mer i pratet om domedag än att det inte fanns plats för mer eller att det var så långt fram att det inte borde få nån betydelse längre fram. Men tänk så fel de hade, med tanke på alla domedagsprofetior!
Ett initiativ jag däremot verkligen gillar är det Vattumannen delar med sig av här. Ett tillfälle för gemensam koncentration på fred under en viss tidpunkt. Jag är nämligen fullt och fast övertygad om att saker och ting verkligen kan förändras oerhört om många lägger tankekraft och möda bakom det. Det är t ex så jag tror att förbön fungerar och det fungerade bevisligen över förväntan för min egen del för exakt 19 år sedan när jag låg allvarligt skadad, medvetslös och i respirator efter en krock. Läs gärna mer om det här!
Jag lånar bilderna och det viktigaste stycket (i mitt tycke): "Organisationen Peace 2012 och en allians av många andra organisationer samlas globalt inför ett 'fredsögonblick' då intentioner, meditationer och böner för fred kommer att förenas till ett enda sammanhängande fält vid den exakta tiden för vintersolståndet 11.11 GMT. [Dvs kl 12.11 svensk tid, då jag kommer att vara på väg till Österlen.] Vetenskaplig forskning, initierad av The Global Coherence Initiative har visat att tillstånd av samstämmighet har en mätbar och avgörande effekt på våra elektromagnetiska kroppar och därmed en påtaglig påverkan på verkligheten omkring oss. En person som är engagerad och har ett öppet hjärta kan ha ett magnetfält som är sextio gånger starkare än någon som är passiv! Nyckeln är aktivt deltagande även om fokuserad intention och meditation utgör en skillnad också för dem som inte deltar."
Snart åker jag ned till Skåne, men ett nytt inlägg kommer, i vanlig ordning att publiceras vid 16, såvida jorden går under eller ej. Lita på mig!

All rosa text är länkar vidare till det som nämns i texten!

Inga kommentarer: