lördag 4 juli 2015

Bästa på 30 år

Jag måste nu berätta något jag kom på när jag pratade med min arbetsterapeut och sköterska vid mitt första besök på Dagrehabmottagningen på sjukhuset i torsdags. (Även där jobbar de med vårdteam, så att jag kommer att träffa samma människor varje gång jag är där.) Jag berättade att jag har tränat på gym i 30 år (egentligen 31, men seriöst sedan 1993). Det har jag gjort från Umeå i norr till Johannesburg RSA i söder, från Riga i öster till Los Angeles i väster.
Mina träningshandskar är 20 år gamla och har flera hål
men så länge de är hela där jag annars får blåsor duger de
I början av 1990-talet tränade jag även på Sports Club Odenplan, som då ansågs vara Sveriges bästa gym. Jag tycker ändå att Wellnez här i Simrishamn är det bästa gym jag tränat på.
Jag trivs så oerhört bra med alla proffsiga och trevliga instruktörerPT:n"marknadens modernaste maskiner", städning så ofta att man aldrig behöver oroa sig över att råka andas in en dammråtta när man tar ett djupt andetag i armhävningarna (hände mig några gånger på nyckelgymmet i Östersund...) och framför allt en fantastisk atmosfär! Bara så att ni förstår hur fantastiskt detta lilla gym verkligen är.

2 kommentarer:

Holck-Clausen - Träning & Hälsa sa...

SÅ ROLIGT att höra! Tack för att du tränar hos oss. Kram

Lyckans Smed sa...

Tack för att ni finns här i lilla Simrishamn!
/*