tisdag 11 september 2012

Framgång och misslyckanden

Vad som skiljer en framgångsrik människa från alla andra är att hen tillvaratar sina misslyckanden och utvecklar dem till  framgång, där andra bara ger upp och känner sig misslyckade. Rädslan för att misslyckas står oftast mellan oss och  framgången, eftersom den hämmar oss så att vi inte ens törs försöka.
eget montage
En framgångsrik person misslyckas oftare än oss andra eftersom hen vågar lämna sin bekvämlighetszon och riskera att göra bort sig.

Om man verkligen vill åstadkomma förändringar så kommer man ofelbart att  misslyckas emellanåt. Att ta den fega och trygga vägen innebär att man inte är beredd att ta tillvara de chanser som livet har att erbjuda. För att utvecklas måste man tänja på gränserna, att utvecklas och därigenom nå  framgång. Nu bör väl tilläggas att det som är framgång för mig kanske inte nödvändigtvis är framgång för alla andra. Bara att erkänna det kan vara en utmaning, men för att nå den framgång man söker bör man absolut ta den! (Snart kommer jag att vara framgångsrik inom allt jag tycker är viktigt ;-)

All rosa text är länkar vidare till det som nämns i texten! 

Inga kommentarer: