fredag 28 augusti 2015

Njut på Gislövs trädgårdar

Under Konstrundan i våras såg jag Signe Persson Melins keramik på Gislövs Trädgårdar i Simrishamn, men jag har även varit där och köpt blommor där och var faktiskt säker på att jag
redan skrivit om dem. Så nu kommer här mina varmaste rekommendationer istället
Dessutom bjöd jag mor och far på fika där en soligt vacker dag på försommaren, ionvid blommande syrener. Titta bara så vackert:
Deras kardemummabullar är helt fantastiska och så även citronkakan och kaffet, som serveras i en så häftig kanna. Det är hembakat av de bästa ekologiska ingredienserna. Dessutom serverat på vackraste Royal Copenhagen-porslinet!
Gislövs Trädgårdar öppnade i Gislöv 20 november 2012 och flyttade till dessa lokaler vid Rosentorget, Ehrenflyktsg 7 i Simrishamn i påskas. Det är en trevlig trädgårdsbutik med fokus på kvalitet och skönhet. Där finns också perenner, rosor, vackra krukor och redskap som t ex  knivar. Där finns också "utvald handvård och ekologisk jord, trädgårdsböcker och fröer. Allt vackert, gärna hållbart, hantverksmässigt och personligt framställt.
Öppet tis-fre: 11:00-17:00 och lör: 11:00-15:00. Kaféet är öppet så länge vädret är vackert så att man kan sitta i den vackra trädgården och fika.

Inga kommentarer: