onsdag 10 mars 2021

Lysande exempel på lavendeloljans kraft ihop med laser!

Förra helgen upptäckte jag att min högra hand tyvärr börjat spricka sönder igen, fast jag hoppats att laserbehandlingarna  jag gjort skulle hjälpt mig att slippa det. 
Dvärgschnauzern SysterSally ger mig
alternativ behandling samtidigt som
jag får akupunktur   

Jag skulle få akupunktur mot den hjärnvärk jag nu haft i drygt tre veckor och visade då min spruckna hand och beklagade att jag inte tror jag pallar att åka till Malmö för laserbehandling varannan dag i fem veckor, som jag gjort tidigare två-tre omgångar.
2 mars efter första behandlingen tog jag bilden


Fick då veta att han brukar behandla idrottsskador med laser och han undrade om jag ville testa med det. Gillar ju att vara försökskanin och har ju inget att förlora så utropare gärna och det är jag tacksam över för på mindre än en vecka läkte det ihop så bra som nedan:

Så fantastiskt resultat kunde jag aldrig ens
föreställa mig att det skulle bli 
efter enbart
två laserbehandlingar.

Visst, jag har även smort in handen flera ggr varje dag med den lavendelolja jag gjort själv. (Testade även med manukahonung en natt men det blev så kladdigt trist bomullsbandet att jag la ned det.)

 

Alla laserbehandlingar jag gjort måste ha gjort huden väldigt stark och så hjälper nog kombinationen med lavendeloljan fantastiskt. Ytterligare en orsak kan vara att med den laserpistol som nu används är det enklare att komma åt t ex mellan fingrarna, medan behandlingen i Malmö är mer som ett solarium som lyser rakt uppifrån och nerifrån.Är verkligen överlycklig för denna oväntade effekt (och att jag inte spruckit upp mer, som de alltid brukar göra under dessa perioder). 

Tog även fram den lyxiga
lavendeltvål jag fått av en vän


Inga kommentarer: