fredag 12 september 2014

Ansvarsfullt missnöje

Nu har jag något oerhört viktigt att ta upp. Ni som planerar att missnöjesrösta på SD bör vara medvetna om att ni därigenom legitimerar fascism genom den demokratiska processen. Om fler gjorde detsamma skulle det innebära att ni om något år inte ens behöver bry er om petitesser som att rösta. Den demokratiska processen har avskaffats alltför ofta av framröstade fascister, historiskt sett. Det är bara att titta på historien hur det brukar sluta. Val handlar annars främst om förhoppningar om framtiden och bör så göra!
bild från www.nujen.nu
Mitt missnöje tänker jag visa genom att på en blank valsedel skriva Statsminister Özz Nuyen. Om fler gjorde detsamma skulle det uppmärksammas att många föredrar en komiker som hävdar att hans första åtgärd skulle vara att avsätta sig själv till förmån för en kvinna. Visst skulle jag kunna rösta på en kvinna direkt, men jag tycker inte att något parti, vare sig med män eller kvinnor, står för något som jag vill stödja.
Bild lånad från http://86000.se/
Ta bara en sådan sak som utförsäkringarna av långtidssjuka, vilket är helt inhumant och fruktansvärt för de som drabbas. Värst är att de totalt fråntas sina mänskliga rättigheter och bara blir en siffra i statistiken. Det är vad som skett i 86000 fall. "86 000 människor har utförsäkrats sedan de nya reglerna i sjukförsäkringen infördes. Inte för att de har blivit ­friska. Inte för att de mår bättre. Utan för att deras sjukdagar har tagit slut." Det är horribelt! Många av de utförsäkrade får t o m rätt mot F-kassan när deras fall prövas juridiskt, enligt nyheterna igår. Ändå fortsätter denna avhumaniserande behandling av sjuka människor som verkligen behöver all hjälp de kan få.

Du kan se föreställningen här, gör det!:
Jag vet att många pensionärer anser att SD är de enda som talar om de dåliga pensionerna. Det är säkert sant, för fast 40-talisterna är en så stor generation får nog de flesta och framförallt de som hörs av dem, en så bra pension att de inte har något att klaga på. De bör dock vara än mer medvetna om vad som skett historiskt vid framröstade av fascister,

Inga kommentarer: