Vitlöksfräst svartkål/grönkål med parmigianno och rostade
pumpafrön
4-6 port
Ansa, skölj och strimla
400 g svartkål/grönkål
Skala och finhacka
1 Lök
2 vitlöksklyftor
Fräs i
1 msk kokosolja
i några minuter och rör ned
1 dl benbuljong
2 dl grädde
½ dl matlagningsvin
Koka sakta i 5 min och rosta samtidigt
1 dl pumpafrön
i en torr stekpanna. Blanda så i
½ dl riven parmesanost
och smaka av med
gurkmeja, flingsalt och svartpeppar
Avnjut med pumpakärnor som den är med grön sallad eller med gnocchi, parmaskinka e dyl
400 g svartkål/grönkål
Skala och finhacka
1 Lök
2 vitlöksklyftor
Fräs i
1 msk kokosolja
i några minuter och rör ned
1 dl benbuljong
2 dl grädde
½ dl matlagningsvin
Koka sakta i 5 min och rosta samtidigt
1 dl pumpafrön
i en torr stekpanna. Blanda så i
½ dl riven parmesanost
och smaka av med
gurkmeja, flingsalt och svartpeppar
Avnjut med pumpakärnor som den är med grön sallad eller med gnocchi, parmaskinka e dyl
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar