söndag 5 mars 2017

Konsekvent omatchad

I oktober beslutade jag mig för att jag verkligen måste satsa för att försöka träffa en man, registrerade mig på Match.com, betalade för ett halvår och började skriva med några män som jag tycktes ha mycket gemensamt med.
Strax därefter fick jag akuta problem med magen som gjorde att jag fick ställa in träffar eftersom jag knappt kunde behålla något jag åt och måste vara nära toaletten. Sedan några veckor har jag tack och lov blivit bättre och återupptog kontakten med ett par.
Plötsligt får jag ett mail om att min profil raderats eftersom "Efter att vi har gått igenom ditt konto så kan vi konstatera att uppgifterna i din profil och registrering inte är konsekventa". 
Jag har hela tiden varit 100 % ärlig och inte ens överdrivit något eftersom jag avskyr när människor spelar roller och låtsas vara någon annan än de är.
Jag har försökt kontakta Match för att få reda på vad det är de inte tycker är konsekvent och förklara att jag omöjligt förstår för att försöka få dem att ändra sitt beslut, men vart jag än skriver får jag det i retur.
Det värsta är att anklagas för att ljuga för dem jag haft kontakt med eftersom jag i min profil varit så noga med att påpeka hur viktigt jag tycker det är med ärlighet. Det enda jag kan tänka mig att de kan tvivla på är mina utlandsvistelser men allt det kan enkelt bevisas från andra källor och genom att bara Googla.
Det känns oerhört jobbigt eftersom jag bara träffat en person men hade flera träffar planerade med andra. Nu kommer de att tvivla på mig och jag kan inte ens få kontakt med dem. Dessutom skulle jag ha haft ytterligare två månader på mig att träffa folk. Värst är dock att framställas som oärlig; jag känner mig helt utskämd och skandaliserad eftersom jag nog är enkel att känna igen. Fruktansvärt!

Hittade slutligen en fungerande e-post till kundtjänst och de ber om ursäkt för sitt misstag och har återställt min profil, tack och lov! Känner mig dock som en utpekad usling

Inga kommentarer: