SIDOR

måndag 11 mars 2019

Biff av svarta bönor

Riktigt goda är dessa vegetariska och  antiinflammatoriska bönbiffar (4 port)


Skala och hacka 
1/2 rödlök
Mixa med
Ca 380 g förkokta svarta bönor (1 burk)
(150 g majskorn)
1/2 dl solroskärnor
1 tsk spiskummin
1/2 tsk salt
2 krm peppar
1 dl grovt rågmjöl
2 ägg alt. 2 msk psylliumhusk
1
benbuljongtärning
1 finhackad vitlöksklyfta
Forma 4 biffar av smeten. Stek dem i
2 msk kokosoljai en stekpanna ca 8 min på båda sidor. Skiva
Lagrad ost 
och låt smälta över varje biff. Smaka av med
Salt, peppar
Servera med sallad, tomater och olja

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar