SIDOR

tisdag 22 augusti 2017

Pytt(san); zucchini nog bästa råvaran!

Jag är verkligen förtjust i den mångsidiga zucchinin (squash) som kan användas till så mycket såväl mat som godsaker.

Hade sådan tur att jag fick sådana som jag dels använder alla tidigare publicerade recept för och dels har jag testat lite nya. Idag blev det Pytt med zucchini till lunch (4 port)
Skala o hacka
4 schalottenlökar 
Stek den vackert brun i
En klick smör
Skär 
800 g (utskuren) biff
i jämnstora tärningar. Stek tillsammans med löken i mer smör
så att det får en fin stekyta. Krydda med salt och peppar. 
Skölj (och skala om den är köpt)
 2 mindre zucchini
Tärna i 1 cm-stora tärningar. Lägg i pannan och stek tillsammans med resten tills det får en fin gyllene färg, men utan att de blir för mjuka. Blanda samman kött, zucchini och lök i den största pannan.
Servera med 
En klick créme fraishe
(LättKokta bönor)
Njutbart!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar