Sätt ugnen på 250°. Smält
225 g smör
och låt det brynas lite för att få fram den knäckiga smaken. Låt svalna.
Blanda
3 1/2 dl mandelmjöl
1 1/2 dl fiberhusk/psyilliumhusk
1 1/2 dl kokossocker
1 krm salt
1 1/2 tsk bakpulver
Tillsätt smöret och arbeta ihop till en lös deg. Tryck ut degen i en stor form, cirka 32 cm i diameter, gärna med löstagbar botten. Lägg
Amarettoäpplen
3 1/2 dl mandelmjöl
1 1/2 dl fiberhusk/psyilliumhusk
1 1/2 dl kokossocker
1 krm salt
1 1/2 tsk bakpulver
Tillsätt smöret och arbeta ihop till en lös deg. Tryck ut degen i en stor form, cirka 32 cm i diameter, gärna med löstagbar botten. Lägg
Amarettoäpplen
Amarettospad
strö över blandning av
1 msk vaniljsocker
2 tsk potatismjöl
Grädda 10 min i 225° i mitten av ugnen och servera med vaniljglass eller lättvispad grädde. Njut!!!
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar