SIDOR

måndag 15 april 2013

Vidare uttflykt

Efter torsdagens lunch på Kretloppshuset i Mörsil tyckte vi att vi lika gärna kunde fortsätta till Alsen och Tinas Praliner också. Hon har nämligen öppet torsdagar 14 - 18 och jag har länge varit nyfiken på hur Jämtlands godaste choklad görs. Så här oansenligt ser det ut utifrån och vi var tidiga från Mörsil fast vi åt en lugn och god lunch.

Väl inne möttes vi dock av denna fina disk och fick provsmaka både gamla favoriter och nyheter. Innan vi köpte varsin lite påse med favorit-chokladen. Skorna ser goda ut och ska också vara det enligt bekanta, men någon sådan blev det inte.
Tina Miinin berättade också att anledningen till namnbytet 2010, från Alsens Choklad främst berodde på att människor trodde att det hette Alséns och alltså var ett efternamn. Där ser man...
Tina Miinin i Pralinlandet på bild lånad från Tinas Praliner

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar