SIDOR

måndag 9 april 2012

Påsknjutning

Utöver härliga utställningen har jag även njutit av underbar mat i påsk. Kolla bara:
Påskaftons-bordet, med ägghalvor, laxrullar, västerbottenchips och proscuitto-inrullade sparrisar till ungerskt mousserande rosé-vin.
Allt dukat på Majas fina Prunus-servis. Västerbotten-chips gör man genom att smälta Västerbottenost i ugnen, enkelt o gott!
Majas underbara sparris-smörgås på Levain och Törley, som är ett riktigt gott mousserande rosé-vin för enbart 55,-.
Sparris-smörgåsarna har Maja lagt smörstekta champinjoner under kokt sparris och så mozzarella-ost smulad över innan gratinering i ugnen; fantastiskt gott!
Det enda som blev kvar efter påskamiddagen!
På påskdagen kunde vi njuta av varsin färsk hummer, till lågpris på lokalbutiken pga kort datum. Inget dåligt substitut för den svenska lammfärs vi hittade där dagen innan!
Idag fixar dock jag röding till oss båda, nå'n rättvisa får det vara!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar