SIDOR

onsdag 15 februari 2012

Restpaj à la Mexico

Efter att ha avnjutit nachos i helgen hade jag tacofärs, avocado och creme fraishe över, så lunchen blev därför
Tacopaj av resterna.
Jag börjar med att göra en vanlig pajdeg med att blanda ihop
100 g rumsvarmt smör
2 dl siktat mandelmjöl
½ dl  psylliumhusk
2 msk vatten

Nyp ihop till en jämn smet och låt den vila i kylen i en halvtimme. Sätt ugnen på 250°.











Klä så en smord pajform med degen, ställ i ugnen och dra ned den till 225°. Fördela så
Taco-färsen
skivad avocado
skivade tomater
1 brk creme fraische
osv
i pajskalet och grädda i ytterligare 15 min i 225°.
Klart njutbart!

All rosa text är länkar vidare till det som nämns i texten!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar