SIDOR

söndag 14 augusti 2011

Fruktig frukost i säsong

Jag brukar även skiva nektarinerna på andra ledden till
tärningar, då sprids det goda än mer i filtallriken 

Nu är det tid för goda nektariner och jag upptäckte hur fantastiskt gott det är att skiva och tärna ned en nektarin i morgonfilen. Det blir som en dessert; mmm!
min nuvarande favoritfrukost!

4 kommentarer:

  1. Synd att man är allergisk mot all frukt

    SvaraRadera
  2. ja, det låter verkligen som en allergi jag inte skulle önska nån. Hoppas verkligen att du kan njuta av andra godsaker utan problem, din stackare!
    Kram
    /*

    SvaraRadera
  3. Ja, jordgubbar i mängder. Blir många liter jordgubbar på sommaren. Synd att dom är säsongsbetonade.

    SvaraRadera
  4. Rensa mosa o frys in med socker, så brukar jag bevara sommaren. Skönt att höra att du i a f kan njuta av gubbar (det är nästan ändå godast)!

    SvaraRadera