söndag 17 maj 2020

Carolina Falkholts återkomst

Nu dröjer det inte länge förrän Carolina Falkholt kommer tillbaka till Simrishamn!
Vi som jobbat med insamlingen för att kunna behålla Armlängds Avstånd här tillsammans med Svea Hotel beslutat att coronaviruset inte ska få stoppa Carolina Falkholt  nya konstverk på Svea Hotel.

Carolina börjar måla måndagen 8 juni och invigningen sker lördagen 13 juni. Fast inför begränsad publik - bara 50 personer åt gången på Sveas gård, som inte heller får stå för tätt för att följa FoHMs alla rekommendationer.
Vi vill ju att alla ändå ska få vara med! Och lösningen är att vi filmar Carolina medan hon målar och streamar hela skapandeprocessen så att du kan följa den på din dator och i mobilen.
Mia Gröndahl, Patrik Zakrisson, som visar skissen av 
Carolina Falkholts nya målning, jag och Maj Ström framför
väggen som ska målas Bild ur Ystads Allehanda

För att detta ska bli möjligt behöver vi dock en tjänst. Prenumerera på vår youtubekanal HÄR!
 Vi behöver 1000 prenumeranter för att kunna streama. Så sprid detta så mycket du kan, dela, dela, dela och prenumerera själv! 
Och så ses vi den 8 juni - på Svea IRL eller i en streamingkanal på nätet! Bästa hälsningar från Mia Gröndahl, Maj Ström och MalinMatilda Allberg!
Under förutsättning att alla konstnärer som ställer ut kan hjälpas åt att vakta så att FoHMs rekommendationer följs visas också utställningen Fria Händer i stora delar av hotellet 8 - 28 juni. 
Det byggs för fullt på Sveas gård inför Falkholt
 Jag återkommer med mer detaljer om Fria Händer när allt är klart!

Inga kommentarer: